certificeret Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut

Det siger mine klienter

ANEMONE SOMMER

Hør lidt fra andre

Mand - 31 år

Parterapi: "Med Anemones hjælp har jeg og min ekspartner fået en bedre forståelse af vores fortid. Anemone er utrolig dygtig til at vende en ret abstrakt situation til et mere klart billede. Takket været vores møder har vi fået et mere positivt syn på vores fortid og vi fået nogle brugbare værktøjer til at forbedre vores relation som forældre til et delebarn. "

Kvinde - 35 år

Hos Anemone fik vi sat ord på de ting, som man tænkte, at den anden godt vidste. Vi fandt ud af, hvordan vi kunne tale om tingene, give hinanden tid og ro til at udtrykke sig og på den måde forstå den anden på en ny måde. Anemone er særligt god til at lytte til og forstå begge parter, og går empatisk til værk med fin struktur og plads til at tale om det, der rører sig for begge parter her og nu. Vi fik også redskaber til, hvordan vi selv kunne arbejde videre mellem konsultationerne.

Tina 42 år.

“Jeg har oplevet et utrolig trygt rum hos Anemone. Hun får en til at være tilstede i nuet og arbejder meget holistisk i sin tilgang. Jeg kan på det varmeste anbefale hende til andre. Min rejse hos Anemone, har givet mig en bedre selvindsigt og indre ro. Jeg har fået værktøjer til, bedre at kunne takle pressede situationer. Min rejse er nok livslang, men enormt lærerig.”

Hanne 55 år

"Jeg har oplevet Anemones omsorgsfuldhed, visdom og mangeartede kærlige tilgange til min proces. Jeg er altid gået hjem med nye indsigter. Tak"

Kvinde, 37 år

"Det var rigtig godt for mig at gå i terapi hos Anemone. Det gode var, at hun benyttede mange former for terapi såsom kognitiv- og kropsterapi, og så var vi også ude i naturen. Denne blanding var god for mig, da kun kognitiv terapi ikke helt kan det samme ift. kroppen og det at mærke efter. Det var et rigtig godt forløb i ca. et års tid, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg blev i stand til at mærke efter og lave ændringer i mit liv, som var gode for mig. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anemone."

Julie 30 år

"Anemone er en virkelig hjertelig og behagelig terapeut. Hun er fantastisk til at skabe et kærligt rum for samtale, meditation og kropsterapi. Jeg følte mig altid tryg i rummet og i samtalen, hvilket gjorde at jeg kunne åbne op og samtidig gå med på Anemones kreative invitationer. Det var det helt rigtige for mig, at koble samtaleterapi og kropsterapi - og det kan Anemone virkelig! Jeg lærte nogle redskaber som jeg også kunne bruge uden for terapirummet og jeg blev bevidst om ikke at gøre mine problemer til en del af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Anemone."

Olivia 25 år

“At gå i terapi hos Anemone er for mig et meget trygt og kærligt rum, hvor jeg har haft mulighed for, at arbejde med at bygge mig selv op fra bunden. Det har gjort mig mere forankret i mig selv, og mere bevidst om mine grænser At være i terapi hos Anemone, er for mig et sted hvor jeg ikke kan gøre noget forkert. At være i terapi hos Anemone, er for mig et sted hvor jeg kan øve mig i, at være den version af mig selv, som jeg allerbedst kan lide at være. Jeg har lært at reagere på de ting der fylder i mit liv, og gøre noget ved dem. Jeg har lært at få kontakt til min krop, og har derigennem fået mere kontakt til mig selv. Jeg oplever en stor lyst til at handle på det der fylder, når jeg går derfra.”