certificeret Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut

Kropsterapi for kvinder

NYHED: ANEMONES SIGNATUR

Kropsterapi for kvinder

Kropsterapi – 1 time – foregår i mit smukke terapilokale, på en opvarmet briks, hvor du ligger lunt og godt og nyder oliemassagen på ryg, arme og ben. Herefter får du zoneterapi under fødderne og til sidst afsluttes med en lækker nakke og ansigtsmassage. Jeg arbejder på at generere flow i dine meridianbaner og bruger også Reiki healing. 

ANEMONE SOMMER

Hør lidt fra andre

Gitte Jørgensen, journalist, forfatter, underviser og coach, 60 år,

Anemones massage og kropsterapi er GUD. Noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Så blidt, så indfølende, så sanseligt. Meget, meget dejligt og nærende for krop og sind. Kan virkelig anbefales!

Rikke, tidligere direktør/procesleder, 63 år

Anemones massage er båret af hendes naturlige flair for faget, store omsorg og mestring af mange forskellige teknikker (zoneterapi, massage, soul flow, healing, x sættes evt. ind) Massage hos Anemone er meget mere end wellness. Det er en helhedsoplevelse i smukke omgivelser til blid musik hvor krop og sind løses op og energierne efterfølgende strømmer frit

Pia Felding, mentor og clairvoyant, 59 år:

"Jeg nyder, at Anemones signatur kropsbehandling foregår i stilhed, så der er ro til at komme i dybden, mens jeg ligger på briksen. Anemone holder et kærligt rum – såvel fysisk som energetisk – så healingen kan starte indefra af sig selv. Jeg oplever, at kroppen, sindet og sjælen oplever et trygt rum, hvor kroppen finder afspænding og tillid, så de sårede indre dele inviteres frem og ved Anemones berøring og guidning, viser tillid til at åbne sig for at blive mødt – helt subtilt og stille – og derved er det også muligt, at jeg selv er i stand til at møde de sårede dele, som ønsker min opmærksomhed og nærvær. Som jeg oplever Anemones signatur behandling, så besidder hun en iboende dyb, oprindelig/shamanistisk, kontakt til Moder Jord, hvor hun hviler i en stærk urkraft og dermed holder rummet, så jeg kan finde fodfæstet i min egen styrke. Det er det, jeg oplever, at hun kan. Og det der gør hende unik og anderledes end andre behandlere."