certificeret Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut

Hvem er jeg?

ANEMONE SOMMER

Lyst til at vide mere om mig?

Jeg er født 1. januar 1961 og jeg er mor til to, nu voksne kærlighedsbørn.

Den grønne tråd i mit liv har været at forbinde krop og sjæl – et forsøg på at leve som et helt menneske med et sandt og autentisk udtryk og integritet. Jeg har altid været i dyb kontakt med mine følelser og sansehavet og mærker stemninger og energi meget stærkt.

Længslen efter at leve ud fra min kerne og leve ud fra min egen sandhed og ikke ud fra en ydre norm har gjort at jeg har søgt og søgt mange år ude i den store verden – og først da jeg blev stille, tunede indad og fik hjælp til at møde de beskyttende lag, som har tjent mig længe, men også har været på overarbejde, turde jeg gradvis åbne op ind til sårbarheden og lade mig ses der – og således få adgang til min naturlige essens og hjertefølelse. For mig er det en livslang proces at favne min barndom, være bevidst om mit nervesystem og skrælle alle lag af i et kærligt møde. For langsomt at turde åbne op for dybere og dybere dimensioner og overgive mig til at hvile i nuet og give slip – ind i momenter af frihed og indre fred. I dyb forbundenhed med naturen og de nærmeste relationer. 

Naturen er mit helle. Det er her jeg lader op og forbinder mig med urkraft og styrke.

Vi er allerede alt hvad vi søger. Vi er ‘Altid allerede elsket’

Jeg har stor undervisningserfaring med mennesker i alle aldre og i forskellige eksistentielle livskriser. Desuden har jeg mange års arbejdserfaring fra såvel det offentlige, som det private arbejdsmarked.

Jeg er cand.mag i dansk og idræt og har stor erfaring med unge. Desuden er jeg coach, yogalærer og arbejde også som sundhedscoach i Forebyggelsesenheden i Gentofte Kommune og er koordinator for “Lær at tackle Angst og Depression for uge 15-25 år.”

Tak

Hvis jeg skal nævne en person som har gjort en kæmpe forskel i at vågne op i bevidsthed. er det Margit Madhurima Rigtrup og hendes bog ‘Det intelligente hjerte’. Af hende er jeg  blevet spejlet og mødt fra hjertet, så jeg kom i kontakt med det sandeste sted i mig selv.

Også af hjertet tak til min dejlige terapeut Maria Louise Jalksø, som gennem et hav af sessioner og terapitimer og supervisioner har mødt mit indre barn og været den kærlige og rummelige mor, som med nærvær og naturlig omsorg, spejler alt hvad jeg er.

Uddannelse

Spirituelle kurser og uddannelser

“The lotus is the most beautiful flower, whose petals open one by one. But it will only grow in the mud. In order to grow and gain wisdom, first you must have the mud — the obstacles of life and its suffering. … The mud speaks of the common ground that humans share, no matter what our stations in life. … Whether we have it all or we have nothing, we are all faced with the same obstacles: sadness, loss, illness, dying and death. If we are to strive as human beings to gain more wisdom, more kindness and more compassion, we must have the intention to grow as a lotus and open each petal one by one. ”