certificeret Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut

Parterapi

ANEMONE SOMMER

Parterapi

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og udfordringer. I vil blive udfordret i jeres overbevisninger og vaner og blive bedt om at lytte til hinanden med et åbent hjerte. Blive bevidst om hvilke mønstre, der ligger bag jeres dans med hinanden og se på jeres respektive roller i parforholdet. Hvor er I i livet og hvad vil I med livet og hinanden? 

Forsamtale på max 30 min i telefon 0 kr.

75 min terapi  1250 kr. 

ANEMONE SOMMER

Hør lidt fra andre

Mand - 31 år

Parterapi: "Med Anemones hjælp har jeg og min ekspartner fået en bedre forståelse af vores fortid. Anemone er utrolig dygtig til at vende en ret abstrakt situation til et mere klart billede. Takket været vores møder har vi fået et mere positivt syn på vores fortid og vi fået nogle brugbare værktøjer til at forbedre vores relation som forældre til et delebarn. "

Kvinde - 35 år

Hos Anemone fik vi sat ord på de ting, som man tænkte, at den anden godt vidste. Vi fandt ud af, hvordan vi kunne tale om tingene, give hinanden tid og ro til at udtrykke sig og på den måde forstå den anden på en ny måde. Anemone er særligt god til at lytte til og forstå begge parter, og går empatisk til værk med fin struktur og plads til at tale om det, der rører sig for begge parter her og nu. Vi fik også redskaber til, hvordan vi selv kunne arbejde videre mellem konsultationerne.