certificeret Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut

Jeg tilbyder

ANEMONE SOMMER

Jeg kan tilbyde dig

Integrativ Psykoterapi – med udgangspunkt i det hele menneske

Jeg vil møde dig i et trygt rum og med blide kærlige øjne

Tilgangen er holistisk hvilket vil sige, at vi arbejder med krop, sind og sjæl. Alt er energi og jeg arbejder både kreativt, intuitivt og energetisk i et dybtfølt samspil med naturen. 

Formålet er at sætte lys på og møde blokeret energi og split – via bevidst nærvær at lære at ‘være’ i livet, i en naturlig tilstand og føle sig hel og i dybt nærvær med sig selv.

Bevidsthed – nærvær og nuvær – at leve fra hjertet og være i kontakt med din essens

Er du faret vild mellem ydre krav og indre dialog – og ønsker du at finde vejen hjem og ind til din unikke kerne og essens?

Er du klar til at tage et selvkærligt favntag og kigge indad? Møde dine tanker og overbevisninger samt mærke ind i krop og psyke i et terapeutisk forløb?

Vi tager udgangspunkt i dine behov og udfordringer. Jeg vil blidt invitere dig til at mærke din krop, så din bevidsthed øges omkring samspillet mellem krop og psyke.

Det er vigtigt, at du har mod og lyst til et intensivt forløb – og ikke mindst at dykke ned i både de kropslige udtryk og de psykiske lag af dine problematikker.

Jeg har en stor faglig og kreativ værkstøjkasse, hvor der er mulighed for tegneterapi, systemisk opstilling og guidede meditationer. Der forekommer også energi- og kropsarbejde på briksen, som led i kropsbevidsthed og evnen til at afspænde. Desuden er jeg uddannet Soul-flow guide og inddrager også denne metode i min terapi.

IMG_4804-terapi

If you want the moon,
do not hide from
the night

If you want a rose,
do not run from
the thorns

If you want love
do not hide from
yourselv

– Rumi

Hvorfor gå i terapi?

Forudsætningen for at gå udad er at gå indad. De færreste er bekendt med at møde sig selv med kærlighed og tage sig af alle de indre børn og deres såringer, som vi bærer i vores hjerte.

Offer-Redder-Krænker:

Vi har mange måder at bære vores såringer på og holde os selv fanget i overbevisninger: 

Rigtigt mange af os halser efter at leve op til ydre krav og forventninger og lever for at præstere og få anderkendelse. Så bærer vi vores forældes stemmer som en indre dikterende og dømmende stemme. Denne type er ofte Redder

Andre er måske apatiske, opgivende og med en depressiv tendens. Her falder man let i Offerrollen og skal reddes i stedet for at vågne op til sit liv og tage ansvar.

Nogen er ramt af at have brug for at se ned på andre for at føle sig bedre og i kontrol. Det kan være en narcissistisk tendens for ikke at mærke sin egen sårbarhed eller tomrum. Det er Krænkeren, som er på spil her.

Så terapi handler om at møde sig selv – i accept og kærlighed – spejlet af terapeuten og finde ind til sin egen sandhed og væren i livet.

Vi såres i relationer og vi heles i relationer. Derfor er det at blive mødt og møde sig selv et nyt og kærligt sted fra i terapirummet – uden dom og fordomme – afgørende for at kunne være i relationer med et åbent hjerte.

Målgruppe

Alle er velkommen. Det er aldrig for sent – så tøv ikke med at række ud.

IMG_5424

Terapeutbooking

Jeg sætter din aftalte tid ind i systemet Terapeutbooking og du får en mail 24 timer før. Pt kan du ikke booke tid selv.

Dage for terapi

Mandag til søndag på tidspunkter der vises i kalenderen, hvor du selv kan booke, efter vi har haft den indledende samtale. 

Mulige temaer du kan føle behov for at gå i terapi med

Hvad kan du forvente der bliver sat lys på i terapien?

FullSizeRender-preview

Én til én

At gå i terapi er at begynde lære  lytte til og danse med sit nervesystem – at kende sig selv og finde balancen i livet. 

IMG_2823

Parterapi

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og udfordringer. I vil blive udfordret i jeres overbevisninger og vaner og blive bedt om at lytte til hinanden med et åbent hjerte.

Your heart is the size of an ocean. Go and find yourself in its hidden depths. 

Rumi